Välkommen till Oasen

Oasen grundades för att finlandssvenska kvinnor skulle få träffas, umgås och låta sig inspireras av intressanta föredrag.  Verksamheten inleddes hösten 2006 och på våra månatliga träffar brukar det vanligen dyka upp 40-90 deltagare. 

 

Kvinnoenergi

 

På våra möten skapar vi en glad och livlig stämning. Om du behöver energi, kom med på mötet så går du därifrån småleende och glad. Om du har extra energi, är Oasens möte ett fint tillfälle att dela med dig av din kraft. 

Det är också ett utmärkt tillfälle att ta del av våra högklassiga föredrag, som ger oss nya tankar, synvinklar, idéer och helt ny kunskap.

Vi blir gärna fler. Om du tycker det låter intressant så kom med på ett möte och bestäm senare om du också vill bli medlem. Vi önskar dig välkommen till Oasen! 

Följande träffar

 

Januarimöte 30.1.2019

Katariina Bäckman, som bl.a. har åkt motorcykel i USA, besöker oss för att uppmuntra oss att våga utmana oss själva.

Meny: 

Nachogratinerad kycklingform 

Pris 17€

Anmäl dig här senast 25.1.2019!

Oasen går på Operan IS nästa år 5.3.2019

Anmäl dig här till en köplats. Det kommer säkert anulleringar.

Nätverka

 

Vi träffas på Handelsgillet i kabinettet Donatorn, Kaserngatan 23, en gång i månaden. Mötet börjar kl. 18 och inleds med ett föredrag som räcker ca en timme. Efter frågor och allmän diskussion dukas något smått och gott fram till överkomligt pris. Kvällen fortsätter i glad samvaro och ger tillfälle att umgås med gamla vänner eller knyta nya kontakter.

Vi gör även kulturresor och går på kulturevenemang tillsammans. I vår slutna Facebook grupp för medlemmar kan man se fotografier från resor och möten mm.

Oasen för dig

Vi vill erbjuda dig en möjlighet att komma på våra möten så som du är. Du kan antingen sitta i lugn och ro, diskutera med vänner och bekanta eller knyta nya bekantskaper. 

Samtalen kan vara vardagliga och lätta, eller om du så vill, kan man ibland föra lite djupare diskussioner. Vi vill ändå inte glömma glimten i ögat.

 

Evenemang

Ons
30.1
18:00

Januarimöte med Katariina Bäckman:

”Våga flytta dig utanför din bekvämlighetszon”
Tis
5.3
19:00

Oasen går på operan IS,

som är baserad på Ulla-Lena Lundbergs roman med samma namn. Anmälan är stängd.

Bli medlem

När du vill bli medlem, fyll då i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan. Du blir medlem då vi erhållit din medlemsavgift. Medlemsavgiften är 10€. Den betalas till Oasens konto   Aktia FI19 4055 1020 2876 31. Kom ihåg att ange referensnumret 20161 annars registreras tyvärr inte din betalning. Skriv också ditt namn i meddelandefältet! 

 

Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Styrelsen  

 

Ordförande Johanna Tötterman

Viceordförande Annika Åkerberg Sekreterare Erica Adlercreutz Skattmästare Marika Grönqvist
       
Ansvarig för sociala medier Kristina Westerholm Programansvarig Monica Pettersson Kommunikationsansvarig Ulrika Rinne Evenemangsansvarig Åsa von Knorring